TeamPlaner på mobiltelefon, tablet og i browser

Du kan logge på TeamPlanner webportal fra din mobiltelefon eller tablet via en browser, og hvis du har en iPhone eller en iPad, kan du også bruge FileMaker's app "FileMakerGo", der kan hentes gratis i App Store.

Der er ingen funktionsmæssig forskel på at bruge en browser eller FileMakerGo bortset fra, at der er en anelse mere skærmplads til rådighed i FileMakerGo end i en browser, der også bruger plads til navigationsbokse.

Browser eller FileMakerGo app?
FileMakerGo er en app til iPhone og iPad, der kan integrere med funktioner på din enhed. TeamPlanner Webportal gør dog ikke brug af disse muligheder p.t., så bortset fra at intastning i numeriske felter foretages fra et numerisk tastatur - på timeregistrering eksempelvis, så vil du i den aktuelle version af TeamPlanner webportal ikke opleve forskel på at bruge en browser eller FilemakerGo.

Du kan eventuelt prøve TeamPlannerGo ved at hente FileMakerGo app i App Store, installere denne på din enhed og downloade TeamPlannerGo login-fil fra medarbejder-adressekortet i TeamPlanner.

Log på i browser
Du kan logge på TeamPlanner webportal på to måder: Manuelt med indtastning af loginkoder eller via en URL med personligt loginlink.

Manuelt login foretages på teamplanner.dk/login
Ved manuelt login skal du ud over dine initialer og dit sædvanlige password også bruge en webkode. Kender du ikke denne, kan du få den udleveret af din TeamPlanner administrator.

Vil du du benyttet dig af lynhurtigt login uden at skulle indtaste loginkoder hver gang, kan du se, hvordan du får dit personlige link i Login-guiden herunder.


Login

Der tages forbehold for løbende ændringer og udvidelser af ovenstående funktioner.
Kontakt os for at få en online demo på mail@domestic.dk eller på telefon 70201727TeamPlanner drives og udvikles af Domestic Interactive aps · CVR-nr. DK-25093682 · Danmark